Виж защо Николета НЯМА да влезе във ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Плейметката скърши душите на всички, които тръпнаха в очакване да я видят

 

Николета проговори и издаде в крайна сметка дали ще влезе във „ВИП Брадър”.

За жалост на хиляди, които нямаха търпение да я видят в неделя на телевизионния екран, плейметката няма да участва в шоуто. Все пак това, което тя казва звучи обещаващо: „Няма да ме видите на старта на риалито, но най-интересното тепърва предстои…”.

Николета разплака феновете

Николета разплака феновете

Със сигурност нещо е намислила и ще има изненади за феновете й, които определено им се стъжни, когато научиха, че няма да могат да следят всяко действие на силиконката в ефир.

Нито тя, нито любимият й Валери ще са ВИП участници в шоуто

Нито тя, нито любимият й Валери ще са ВИП участници в шоуто

Лозанова признава, че са водили преговори с продуцентите, но не са се споразумяли. Тя не казва каква е причината, а само ни намеква да се досетим: „Може би, както медиите обичат да ме определят съм „твърде меркантилна”, а може би заради друго.”

Злите езици вече шушукат, че тя не е могла да преживее мисълта за присъствието в къщата на световния секссимвол Памела Андерсън. „НиЛо може да е невероятна, но пред чуждите звезди бледнее“, убедени са някои нашенци. А като се има предвид, че блондинката от „Спасители на плажа” е най-горещият блян на всички мъже на планетата, трудна конкуренция се оказва, да.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар