ШОК! Наистина ли НиЛо е кръцнала носа си? (СНИМКИ)

Няколко доказателства, че плейметката се е подложила на ринопластика, въпреки че отрича

 

Всеки може да сравни и да каже – дялкала ли си е носа най-красивата плейметка или си е натурално привлекателна, както природата е решила?

Николета се разхожда сега с такова носле
Николета се разхожда сега с такова носле

Мнозина вярват на приказките, че звездата не е пипала нищо по себе си, освен силикончето, с което е натъпкала бюста си. Други обаче непрекъснато се съмняват и я винят в какви ли не страшни корекции. Ето, че скептичността им си има своите основания. Не сме сигурни, а и как да сме, като самата Николета зверски отрича, но тук има очевидни разлики, в които сами ще се убедите. В крайна сметка фото-доказателствата сами разказват и изясняват картинката.

НиЛо преди
НиЛо преди

На уверенията в естествената муцунка на г-жа Божинова ние как да повярваме, предвид издайническите моменти, които тук могат да се забележат. Според запознати, освен носа любимата на Валери си е преправяла и устните, които редовно попълва с хиалуронова киселина.

Край! И каква стана тя? Митът за изключително неотразимата брюнетка е окончателно развенчан! Май така се получи…, а фенове на кукличката винаги ще има, тяхна си е тази богиня, но истината е по-силна от всичко, каквото и както да се докарват хай дамите от кориците на списанията.

Преди промяната
Преди промяната

 

Тук вече е даден старт на корекциите
Тук вече е даден старт на корекциите по нослето

1 коментар
  1. pfff казва

    носа и си е един и същи просто е снимана под различен ъгъл…пфффф

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.