Николета не пусна Никол с Божинов и Биляна в Дубай (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова прецака плановете на Валери Божинов за Нова година.

Футболистът е пожелал да посрещне 2017г. с двете си деца, но Николета не е дала съгласието си. Преди ден настоящата му любов Биляна Дол се похвали, че е с Божинов и Валери-младши в Дубай. Те са отпътували на втория ден на Коледа заедно с още няколко приятели. В емирството ще отпразнуват Нова година и ще си поиграят на семейство.

Алисия с охота е разрешила на бившия си да й „открадне“ сина им за няколко дни. Певицата видимо е в доста доби отношения с Валери и гаджето му. Не същото, обаче, може да се каже за Николета. Божинов е поискал разрешението й да вземе и дъщеричката си Никол с него в Дубай и така да посрещне 2017 г. в компанията на двете си деца.

Лозанова, обаче, категорично отказала. Тя се похвали, че е избрала Малдивите за последните дни от годината. Вероятно и Никол е с нея и за да не развалят предварителните си планове е отказала на Валери. А може и просто да му е направила напук. Двамата бивши съпрузи, за чийто развод така и не стана ясно дали е финализиран, явно не са в толкова добри отношения.

Факт е, че откакто Божинов играе в Сърбия, той вижда децата си все по-рядко. Именно затова е решил да ги зарадва с екскурзия до любимия на него и Биляна Дол Дубай. Срещнали, обаче, съпротивата на майката на Никол. Николета се оказала непреклонна в решението си и сега Валерко няма да може да си играе със сестричката си под жаркото слънце, пише bgdnes.bg.

Николета не пусна Никол с татко си

Преди време Лозанова публично нахока Валери, че е пропуснал рождения ден на дъщеря си заради ангажимент към отбора си. Явно сега е дошло нейното време за отмъщение. Жалко само, че отношенията между двамата се развиват на фона на прекрасната им дъщеря. Въпреки това, Николета не веднъж се е доказвала като добра майка и решението й със сигурност е продиктувано преди всички от загриженост и любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета не пусна Никол с Божинов и Биляна в Дубай (Вижте защо)”

  1. Sandy

    мар. 09. 2017

    I might be benatig a dead horse, but thank you for posting this!

    Reply to this comment

Добавете коментар