Фукня! Виж Николета как наконти Никол (ФОТО)

Малката щерка не е лишена от нищо и вече е тръгнала по стъпките на мама

 

Николета Лозанова хвърли нова бомба срещу всички, които денонощно я коментират. Тя се оказа извънредно на прицел особено на тези, които я подценяват като майка и я винят в суета, липса на внимание и отдаденост към Никол.

Плейметката реши за първи път да загърби собствената си физиономия и да покаже малката си дъщеричка на преден план. Веднага след това социалната мрежа се напълни с коментари на възхита от гледката със сладуранката на Божинови.

Николета спретна Никол по последна мода
Николета спретна Никол по последна мода

Разбира се, намериха се и такива, които пак оплюха известната родителка, че „чисто и просто цели да се изфука с момиченцето”. „Фотото явно е пак да се демонстрират възможности и да се покажат марковите му придобивки!”, възмутени обсъждат някои потребители. Най-известното дете определено е наконтено по последна мода и държи чантичка от класна марка. „Няма как, нали мама го е накиприла, важно е да се изтъкне, че е с актуален аксесоар!”, „Тя чантичката по-голяма от нея, ама нали трябва да е ВИП снимка…”, присмиват се на решението на НиЛо недоволстващи от демонстрацията.

„Baby Dior” е избрала Николета за дамското допълнение към тоалета на Никол, но перченето по дизайнерски явно успя да издразни околните.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.