Николета, спри да се състаряваш насила!!! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Плеймейтката заприлича на баба

Плеймейтката Николета Лозанова тотално стана за резил. Красавицата е заприличала на лелка в последно време. Вместо да радва феновете си с колоритна визия, тя се прави на баба.

И Николета остаря

И Николета остаря

Манията на Ни Ло да копира Моника Белучи й изигра много лоша шега. Красавицата вече направо прилича на лелка заради вида си. Права коса, блед грим, мрачен поглед — да се чуди човек дали плеймейтката не е тежко болна, че изглежда по — този начин.

Футболната съпруга съвсем се състари

Футболната съпруга съвсем се състари

Не е тайна, че красавицата си е навила на пръста да подражава визуално на голямата италианска актриса, но феновете й се чудят защо зорлем се състарява. Покрай желанието си да прилича на Белучи, моделката е заприличала на баба.

В медийните среди упорито се говори, че мечтата на Ни Ло да прилича на звездата от „Малена“ вече граничи с мания. А също така и че новият й имидж може да й коства кариерата в модния бранш. Стилисти вече заявиха, че плеймейтката изглежда твърде стара в този вид и дори верните й фенове отбелязват, че е остаряла с поне 10 години отгоре.

Защо обаче Николета иска да изглежда като 40-годишна лелка остава загадка. Още повече, че колкото и да се опитва да подражава на Белучи, красивата българка не притежава нито излъчването, нито таланта на италианката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар