Николета Маданска спретна минирожден ден на сина си (Вижте колко порасна бебокът – Снимки)

Гласувайте за статията

Николета Маданска отпразнува 8 месеца от раждането на сина си

Красавицата, която роди миналата година, няма търпение да празнува рождените дни на малкото си съкровище. Йоан се появи на бял свят на 22 ноември и към днешна дата вече е на цели осем месеца. Именно минирожденият му ден провокира майка му да отбележи порастването със специално минипарти. Николета Маданска публикува снимки от празника в социалните мрежи и почти показа бебока. До момента личицето му остава скрито също като на много други известни бебета.

Николета Маданска изглежда прекрасно 8 месеца след раждането

Николета Маданска изглежда прекрасно 8 месеца след раждането
Снимка: инстаграм

Йоан бе показан в мрежата едва по коледните празници и е съвсем разбираемо, че родителите му се стремят да му осигурят нормално детство, далеч от любопитните погледи. Все пак и от така представените кадри в интернет става ясно, че малкият видимо е пораснал и се чувства чудесно за своите цели осем месеца. Николета Маданска се бе подготвила и с торта по случай специалния ден. „И торта имаше, както загатва снимка номер три… но миг невнимание от моя страна и… Хачи я оцени по достойнство“, обяснява тя на последователите си. От думите ѝ става ясно, че кучето в семейството също е побързало да се почерпи.

Яркочервената рокля на Маданска безспорно ѝ отива. Независимо от сравнително широката линия на дрехата все пак личи и перфектната форма на младата майка. Николета успя да се върне в отбора на секси майките много скоро след раждането и изглежда така, сякаш никога не е била бременна. Минирожденият ден на малкия Йоан бе повод и да сподели как се чувства в новата си роля. „Осем е безкрайност. Като любовта ми към едно малко човече, с което сме неразделни вече осем месеца“, написа водещата в инстаграм.

За всеки изминал месец от новия им живот тя прави сладкиш, коментира още tialoto.bg. Специалната традиция е избрана от младата майка, за да отбележи идването на бял свят на сладкия бебок.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар