Николета Лозанова хвърли бомбата: Живея с Ники М. (Вижте как се изфука – Фото)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова се нанесе при Ники М., сексапилната  плеймейтка се показа от стъклената му баня

Николета Лозанова често била забелязвана да посещава тузарския апартамент на националния вратар. Явно, че връзката, която подновиха се задълбочава.

Ники Михайлов има супер тузарско жилище в столицата на ул. „Черни връх”, в  което Ни Ло се ширела като в собствено. Тя използвала моментите когато футболиста си идвал в София и прекарвала с него в луксозното му любовно гнезденце.

Най-провокативната бг плейметка не само, че не крие този факт, ами и сама се хвали със снимка от банята на национала. Която пусна в социалната мрежа.

Може би сексбомбата се е надявала, че никой няма да разпознае на кого принадлежи култовата баня. Само, че едва ли може да се съмняваме, че собственикът на мокрото помещение е именно Николай Михайлов.

Преди време синът на Боби Михайлов допусна в скъпаркото си ергенско жилище фотограф. Който засне вътрешното обзавеждане. Снимките бяха публикувани  в издание за интериорен дизайн. С което станаха достояние на обществеността, предават от електронното издание pik.bg.

Още тогава се заговори за култовата баня на футболиста. Който вместо тухлени стени поръчал да я изградят цялата от стъкло. Така Ники можел да се любува на жената, която се къпе.

Точно от това се възползва и бившата съпруга на Валери Божинов. Когато тя била в банята-фетиш Ники М. се наслаждавал на прелестните й форми.

След като се сдоби с ергенско жилище за 500 хиляди евро националния ни вратар се зарече да строи и семейна къща в Бистрица. Където щяла да живее бъдещата му булка и децата. Дали пък няма да станем свидетели как Лозанова ще е така мечтаната съпруга за най-желания ерген сред родните ни футболисти?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар