Кой награби Николета Лозанова?

Плеймейтката си пуска компромати във Фейсбук

Плеймейтката Николета Лозанова си пуска компромати в социалната мрежа. Провокативни фотоси на футболната съпруга с друг мъж се появиха в официалната й страница, видяхме от Kliuki.net. На тях плеймейтката е в прегръдките на мускулест мачо, който обаче със сигурност не е Валери. Дали Лозанова не е решила да зареже съпруга си?

Кой прегръща Николета Лозанова?
Кой прегръща Николета Лозанова?

На официалната си страница плеймейтката публикува своя снимка, на която се радва на силните прегръдки на непознат мачо. Компания им прави руса красавица, която също споделя обятията му

.В последно време мнозина отбелязват, че Николета се държи все по-свободно. Моделката се снима гола, обикаля соло из Италия и не пропуска партита и купони. „Изглежда семейният живот започна да й доскучава“, подмятат интернет потребители. Или просто, след като роди дъщеря Лозанова е решила, че вече не е нужно да се прави на примерна съпруга, вързана за врата на мъжа си.

Но наред с интереса, който предизвика мъжа до Николета,  русата й дружка също не остана подмината. Според запознати, това е гримьорката на моделката, която често я придружава на пътуванията й. Форумци обаче не пощадиха визията и на двете. „Ужас, какви джуки“, „Хиалурона е заразителен“, коментираха потресени интернет потребители.  Все пак повечето от тях признаха, че в сравнение с тунинга на блондинката, този на Николета е направо незначителен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.