Николета Лозанова с уникален петдневен рожден ден в Бали (Вижте как се забавлява)

Гласувайте за статията

Празненствата за 30-я юбилей на Николета Лозанова още не са приключили!

Въпреки че беше рожденичка на 30 ноември, Николета продължава своето парти в Бали. Вчера тя се похвали с емоциите които са изпълнили ден четвърти на екзотичното отбелязване на рождения й ден. Лозанова чукна 30 в тузарски комплекс в Абу Даби.

Предвидливо изчака обстановката на острова и да се успокои и стегна куфарите за Бали, където купонът да продължи. И така той не е спирал вече пет дни! Този път Николета изненада всички, като не демонстрира единствено афинитет към лукса, а и към… дивото. Последните й кадри безспорно се превърнаха в истински хит в социалните мрежи и накараха мнозина да й завидят.

И определено има за какво! Вместо да се глези с безкрайни процедури и шопинг, които вече са й доста омръзнали, Лозанова избра да заложи на незабравими мигове сред дивата природа в компанията на нейните обитатели. Така тя получи възможността да се щракне с палави маймунки с видим афинитет към прелестите й.

Николета се срещна отблизо и с един наистина голям екземпляр – слон, който се оказа доста отзивчив за цяла фотосесия! Така плеймейтката успя да разнообрази албума си с екзотични снимки, а и изживя най-паметния си и дълъг рожден ден.

Николета се отдаде на щури забавления

Николета се отдаде на щури забавления

Освен на животните, Лозанова се оказа голяма почитателка и на екстремните преживявания. Тя се щракна на въжена люлка, люлеейки се над огромна тропическа пропаст. Покатери се и върху огромен камък в нищото, само и само да си направи предизвикателно фото по бял бански. Със сигурност на фотографа на Николета не му е лесно. Но крайният резултат определено си заслужава!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар