Николета Лозанова скочи на родните плеймейтки: По-зле са и от джендъри! (Вижте как ги унижи)

Николета Лозанова скочи на родните плеймейтки: По-зле са и от джендъри! (Вижте как ги унижи)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова се подигра жестоко на родните плеймейтки

Николета Лозанова нареди колежките си, били грозни и не приличали на нищо

Николета Лозанова скочи на родните плеймейтки. Екс водещата на Папараци нареди жестоко колежките си като не скри какво й е мнението за визията на повечето от тях. Особено на последната партида, които наистина по-скоро могат да уплашат някого с вида си. Вместо да излъчват сексапил.

„Наясно съм, че моето мнение, изразено чрез тази публикация е като трамплин за слава на тези „момичета”, но нали съм с благородно сърце – нека имат своите 3 минути популярност…от мен да мине“, написа НиЛо и прикачи към публикацията си фото факт – сравнителен колаж между кофти изглеждащите български плеймейтки и тайландските травестити.

Смеем да твърдим, че джендърите дори изглеждат много по-женствено от нашенките, които откровено приличат на робокопи с мъжки лицеви черти.

Николета Лозанова„Айдее… да им пусна аванта, една безплатна реклама“, добави в коментарите Николета. Останалите анализи подкрепяха нейното мнение, че сочените за „красавици“ дами въобще нямат покритие и не заслужават да се кичат с този етикет, предават от Hotarena.net.

Разбира се, има и потребители, които са на мнение, че Николета няма право да коментира по този начин другите момичета, тръгнали като нея от конкурса за плеймейтки. Още повече, че самата тя е постигнала визията си основно благодарение на пластичните корекции, въпреки, че го отрича.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар