Николета Лозанова се фука с дрехи за 50 бона на партито за ЧРД (Всичко за купона)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова чукна 32 на тайно парти като малка сватба

Николета Лозанова вчера имаше рожден ден и навърши 32 години. По традиция нейният личен празник, който е на 30 ноември  се превръща в голямо зрелище. Говори се, че купонът на плеймейтката е надхвърлиЛ масрафа на една по-скромна сватба.

Според слуховете рожденичката е посрещнала гостите си на тайно парти със скандален тоалет. Роклята й е от последната колекция на модния гуру Филип Плейн, но когото от години се доверява, Тя е уникат в една единствена бройка  и била представена на ревюто на дизайнера за сезон 2020 г.

Снимка: Инстаграм

Лозанова стояла като на тръни през последните дни защото не била сигурна, че пратката от Америка ще пристигне навреме. Получила тоалета си часове преди големия купон защото уникалния тоалет бил сниман за корицата на Вог.

Дрехата била ушита от прозрачна тъкан, под която ще се видят сексапилните фирми на Николета и особено новия й силикон, с който подмени стария.

За съжаление все още няма снимки в социалната мрежа от празника на плеймейтката. Но според слуховете тя е комбинирала тоалета си с  умопомрачителни високи ботуши, целите обсипани с блестящи камъни и диаманти. Само за тях Ни Ло се бръкнала с 10 хиляди евро, предват от ПИК.

Снимка: Инстаграм

За рождения си ден Лозанова получи мило послание от своя любим Ники Михайлов. Той я поздрави за празника й като й се обясни в любов и я нарече „мишленце”. А тя веднага му отвърна с куп любовни сърчица.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар