Николета Лозанова се уплаши от Алисия – не посмя да покаже Валерко в училище

Николета Лозанова се уплаши от Алисия – не посмя да покаже Валерко в училище
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова не посмя за втора поредна година да си прави пи ар на гърба на Алисия и сина й

Николета Лозанова се уплаши от заканите на Алисия да я съди

Николета Лозанова се уплаши от Алисия! Плеймейтката не посмя за втора поредна година да си прави пи ар на гърба на певицата и сина й, както направи миналата година. Когато показа в Папараци малкия Валерко на първия му учебен ден в елитно столично училище.

Николета Лозанова се уплаши от Алисия

Николета Лозанова се уплаши от Алисия

И си позволи да прави нахални и нелицеприятни коментари за маратонките му, които били изцапани и съответно момченцето ходело занемарено. Което пък не говорело добре за майка му, забиваше отровните си стрелички Лозанова. Естествено, грозният й ход не остана незабелязан нито от зрителите, нито пък от самата Алисия.

Феновете обявиха категорично, че Ни Ло се е изложила страхотно с евтините си опити да унижи певицата. Самата тя също била бясна от факта, че съперницата й се опитва да използва детето й, за да унижи нея, коментират запознати.

Появиха се дори слухове, че звездата на Ара е решила да съди плеймейтката заради излъчените кадри. Дали това е вярно или не, до съд така и не се стигна. Но е факт, че очевидно моделката се е стреснала достатъчно, за да не си позволи да повтори действията си за втора поредна година.

Въпреки, че в снощния епизод на Папараци отново беше сниман първия учебен ден в училището на Валерко, кадри със самия него така и не бяха излъчени. Лозанова предпочете да играе на сигурно и да покаже само някои от другите звездни ученици, без да коментира визията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар