Николета Лозанова се подигра на Роналдо: Меси е по-добър! (Още ли я е яд, че той я отсвири?)

Николета Лозанова се подигра на Роналдо: Меси е по-добър! (Още ли я е яд, че той я отсвири?)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова не може да преглътне, че Роналдо не й обърна внимание

Николета Лозанова реши да се подиграе на Роналдо от безсилие

Николета Лозанова се изгаври с Кристиано Роналдо. Или поне се опита. Бившата водеща на Папараци очевидно не може да прости на футболиста, че я отсвири преди време и секна мераците й за връзка между двамата.

Брюнетката качи колаж в социалните мрежи, с който индиректно заяви, че Меси е по-добър футболист от Роналдо. На него един до друг седят Меси и Кристиано в компанията на синовете си. Роналдо-младши обаче гледа втренчено само и единствено Меси. Над фотоса коментарът гласи: „Когато баща ти е Роналдо, а ти си фен на Меси“. Лозанова е добавила и смеещи се човечета към фотоса.

Николета ЛозановаИнтерес предизвиква какво е провокирало Лозанова да осмее така доскорошния си любимец. Допреди дни, Николета лайкваше всяка снимка качена от футболиста. С днешна дата тя симпатизира на Меси и всячески демонстрира това.

Преди година името на нашенката бе забъркано с това на Роналдо и упорито се твърдеше, че двамата имат връзка. Запознати обаче твърдят, че до връзка не се е стигнало и двамата са се виждали веднъж, припомня Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар