Николета Лозанова се изцепи: Висока съм почти 1,70! (Ето как лъже)

Николета Лозанова се изцепи: Висока съм почти 1,70! (Ето как лъже)
4.5 (90%) 2 votes

Николета Лозанова за пореден път показа, че страда от комплекси заради височината си

Николета Лозанова упорито лъже за височината си

Николета Лозанова за пореден път показа, че страда от жестоки комплекси, когато става въпрос за височината й. Плеймейтката от край време е известна с това, че си обработва снимките, за да изглежда по-висока и стройна и да не личи колко дребничка е всъщност. По принцип в ниския ръст няма нищо лошо, а и някои от най-големите световни секссимволи са миньончета, като Ева Лонгория, например.

Николета Лозанова лъже упорито за височината си

Николета Лозанова лъже упорито за височината си

За Ни Ло обаче изглежда височината е въпрос на престиж. И тъй като няма как да я коригира с помощта на любимите й пластични операции, моделката прибягва до друг свой прийом – лъжите. И в случая не става въпрос само за удължаване на краката с фотошоп.

nikoleta niska1На въпроса колко точно е висока, Лозанова без свян се изцепва, че е точно 1,68 см – почти 1,70 см. Което, откъдето и да го погледнеш, е нелепо твърдение. Хората, които са имали досег с нея, са категорични, че Николета е висока не повече от 1,62 – 1,63 см. И евентуално с токчетата си може и да достига така мечтаните от нея 1,68, хилят се онлайн потребителите.

Да не говорим, че недоброжелателите й я наричат не особено ласкаво „джуджето“. Което няма как да й пасва, ако гони 1,70, коментират форумци. Най-голямо доказателство за ниския й ръст обаче, за неин ужас, е съперницата й Алисия. Певицата също е доста дребничка и не крие, че е висока точно 1,62. И съответно когато застане до половинката си Ники Михайлов едвам му стига до брадичката.

По-конкретно – точно до там, до където стига и Николета Лозанова, която също имаше връзка с вратаря.

Така че, ако Михайлов-младши не си променя височината според гаджетата си, плеймейтката е висока долу-горе колкото е висока и звездата на Ара. Не повече от 1,63, колкото и да разправя друго, смеят се феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова се изцепи: Висока съм почти 1,70! (Ето как лъже)”

  1. Strong girl

    май 29. 2020

    Де да бях колкото нея! Аз съм на 13 години, а вече съм 176. Странното при мен е, че родителите ми са ниски. Баща ми 165,а майка ми 160. Как става това?

    Reply to this comment

Добавете коментар