Николета Лозанова сваля Венелин Петков

Николета Лозанова сваля Венелин Петков
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова се увърта около шефа на новините на бТВ

Николета Лозанова се опитва да свали Венелин Петков

Николета Лозанова сваля Венелин Петков. Това се шушука все по-упорито в кулоарите на бТВ, където Лозанова води Папараци. А Венелин Петков е шеф на новините на медията. Според хора от медията Лозанова използвала всеки удобен момент при снимането на седмичните издания на предаването си, за да се увърта около новинаря.

Николета Лозанова се увърта около Венелин Петков

Николета Лозанова се увърта около Венелин Петков

Като постоянно си търсела повод да го заговори и да прекарва времето си с него. Засега обаче усилията й оставали напразни, тъй като Петков не изглеждал особено заинтересован, научиха от Hotarena.net.

Нещо повече, той дотолкова се чувствал неудобно в присъствието й, че дори се чудел накъде да гледа, когато брюнетката влизала в нюзрума. Като понякога направо излизал от помещението, оправдавайки се, че има спешна работа. И отказвал да се върне, докато Николета не си тръгне.

Още повече се ядосвал на факта, че колегите им в бТВ вече си правели бъзици на техен гръб и не спирали да ги бъзикат, че са новата двойка в медията. Което хич не се нравело на Венелин.

Той не искал името му да бъде свързвано с това на човек от телевизията след като дълги години имаше връзка с колежката си Гена Трайкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар