Николета Лозанова сама се махнала от Папараци! (Вижте как прецака Иван и Андрей)

Николета Лозанова сама се махнала от Папараци, прецака Иван и Андрей

Николета Лозанова сама е напуснала предаването си „Папараци“, гласят последните слухове. Бившата тв водеща, която в момента се наслаждава на ваканцията си в Бодрум, в действителност яко е прецакала продуцентите.

От „Междинна станция“ споделиха в социалната мрежа, че са останали леко изненадани от своеволното съобщение на Лозанова в социалните мрежи. „Чисто приятелски и колегиално съм леко изненадан от поста на Николета Лозанова във Фейсбук. Но тя винаги си е била абсолютно своенравно лице“, каза продуцентът Иван Христов.

Той допълни също така, че официалната позиция на продуцентите и Би Ти Ви, ще излезе по-късно днес в прессъобщение. Тогава ще бъде обявено и дали Венета Райкова е новата водеща, или някоя друга звезда.

Самата Венета Райкова по никакъв начин не е коментирала слуховете, че сяда на стола на Николета. Тя единствено съобщи, че е прекратила договора си с досегашната телевизия, в която работеше и от септември ще се изявява в друг ефир. На всички въпроси около предстоящото излъчване на новото й предаване обаче, Венета отговаряше с пълно мълчание.

Иначе в социалните мрежи се чуват различни коментари от „Карма“, до „Нова водеща — нов късмет“. Не са малко и тези, които смятат, че в действителност Николета Лозанова не е напуснала ефира. А просто продуцентите залагат на пиар трик, за да вдигнат рейтинга на предаването.

Николета Лозанова прецака Иван и Андрей
Николета Лозанова прецака Иван и Андрей

Последното обаче е малко вероятно, след като самата Николета обяви оттеглянето си, с което изненада и продуцентите. Те пък от своя страна заявиха, че скоро ще обявят и коя е новата водеща — най-вероятно точно Венета Райкова. Авторката на „Горещо“ преди три години се оттегли от ефир, след като тъмнокосата фурия пусна своето седмично токшоу в тв ефира.

Райкова пък предпочете да си вземе заслужен отдих, преди отново да се завърне на екран с нови сили.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.