Николета Лозанова разкри връзката на Алисия и Бирмата! (Фото)

Николета Лозанова разкри връзката на Алисия и Бирмата! (Фото)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова издаде любовниците, излови ги на връщане от Тайланд

Николета Лозанова хвана Алисия и Бирмата в крачка

Николета Лозанова разкри връзката на Алисия и Бирмата! По ирония на съдбата именно водещата на Папараци е тази, която потвърди ширещите се от седмици слухове, че изпълнителката е забила бившия на колежката си Преслава. Нейните папараци изловиха любовниците на излизане от ВИП изхода не летище София при прибирането им от екзотичен Тайланд.

Алисия и Бирмата са заедно

Алисия и Бирмата са заедно

Където двамата се отдадоха на релакс и романтика и отпразнуваха изминалия Свети Валентин. Пръв от ВИП изхода излезе Станоев, който търпеливо изчака да се появи и самата Алисия. След което двамата се отправиха към колата му.

Любопитното е, че богаташът изглеждаше видимо влюбен и всячески се опитваше да прегърне певицата. Тя обаче изобщо не му обърна внимание, а уверено крачеше пред него.

Ръцете й пък бяха пълни с торби с покупки, най-вероятно подаръци от него за празника. По всичко личи, че отношенията помежду им действително са доста сериозни, макар връзката им да датира едва от Нова година.

Когато Ася за пореден път се изпокара с Ники Михайлов.

Въпреки краткия период от време, Бирмата решил, че е достатъчно влюбен и настоял пред Алисия двамата да заживеят под един покрив. Предложение, което тя незабавно приела. За нейна радост, Станоев се разбира повече от добре със сина й от Валери Божинов – Валери-младши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова разкри връзката на Алисия и Бирмата! (Фото)”

  1. Dido

    февр. 18. 2016

    Двама свободни: неженен и необвързан и тя също, какво лошо в това? на никой не пречат и не разбиват чужди семейства, както направи проститутката с връзката на Алисия и Божинов. Дано са щастливи другото няма никакво значение и никого не го интересува с кой и какво ще правят.

    Reply to this comment

Добавете коментар