Николета Лозанова разкрива кой е новият й! (Фото)

Николета Лозанова разкрива кой е новият й! (Фото)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова определено не е нито с Валери, нито с Ники Михайлов

Николета Лозанова сама обеща да признае какво се случва с живота й

Николета Лозанова най-накрая ще разкрие кой е новият й! На това се надяват феновете, след като племейтката загатна, че до дни ще излезе интервю с нея, в което ще разкрие пълната истина за живота си след раздялата с Валери Божинов. „Ще има сензации и истини – лично от мен!“, обеща плеймейтката.

Николета Лозанова обещава пикантни подробности от живота си

Николета Лозанова обещава пикантни подробности от живота си

Като за да засили интереса към предстоящото интервю, тя публикува снимка, на която се радва на ласките на мъж. От когото се вижда само ръката обаче. Точно заради това онлайн потребителите се надяват, че моделката най-накрая ще разкрие тайнствения мъж до себе си.

Който видимо не е нито Валери Божинов, нито Ники Михайлов. Не е дори и Фики, с когото Ни Ло се сближи напоследък. По всичко личи, че Лозанова очевидно напълно е забравила съпруга си и се наслаждава на новата си тръпка. Със сигурност обаче интервюто ще е доста пикантно и в него няма да липсват и доста нападки спрямо вечната й врагиня Алисия.

Още преди няколко дена Николета се закани на певицата, че в най-скоро време ще направи скандални разкрития за нея и отношенията й с Ники Михайлов.

Повод за избухването на Николета стана появилата се информация, че тя е натискала вратаря да зареже певицата, за да може и тя самата да се разведе с Валери. „Скоро ще научите цялата истина, а не интригите на Алисия“, изригна преди няколко дена Лозанова.

Така че със сигурност войната между двете не е приключила и е на път да се разгори с пълна сила. Остава да чакаме какъв ще бъде отговорът на Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар