Николета Лозанова проговори за раздялата с Ники Михайлов (Вижте какво всъщност става между тях)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова коментира слуховете, че с Ники Михайлов са се изпокарали

Тези дни се разпространи слух, че Николета Лозанова и Ники Михайлов са се разделили. И понеже си били разменили тежки думи, вероятността да оправят отношенията си и отново да се съберат била малка.

Двамата сложили край на връзката си точно на светлите празници и ги прекарали един без друг. Николета дори изпаднала в дълбока депресия и не спирала да плаче. Неслучайно на коледните й снимки вратарят липсвал.

Бърза справка сочи, че Ни Ло не е никак тъжна, а точно обратното. Тя направи равносметка за изминалата година, която се оказва поредната й великолепна такава. Спретна колаж от фотоси, на които е събрала всички дестинации, които е посетила през 2018 и написа:

„Щастлива съм, че мога да покажа нагледно, че мечтите и реализацията им са безлимитни! Докоснах се до много райски кътчета на тази земя, носейки любовта в сърцето си, имайки най-голямото богатство в лицето на любимите хора! Споделяйки тези моменти и с вас, пожелавам ви ги сърдечно!“.

Николета Лозанова и Ники Михайлов

Снимка: Фейсбук

На първия кадър от фотоколажа е не някой друг, а Ники Михайлов. Снимката е направена от почивката им в Дубай. И без да е отбелязан, той побърза да напише името на любимата си в коментар, в който й изпраща сърчице, целувка и влюбена емотиконка. Лозанова му отвърна със същото.

На повечето от останалите посетени екзотични дестинации е присъствал и той.

Ники е бил потърсен за коментар преди дни след слуховете за раздялата от Blitz, но той набързо е отсякъл, че отдавна не коментира личния си живот, но все пак добавя, че твърдения за раздяла направо го разсмивали.

Фактите говорят сами, като най-пресните са от последната публикация на Николета. Драма няма, двойката си е заедно и заедно ще бъде и в новогодишната нощ. Липсата на много кадри от техния съвместен живот в публичното пространство е заради опита, който натрупаха и двамата от предишните си връзки. Вероятно с по-малката показност успяват да запазят по-здрави и непокътнати отношенията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар