Николета Лозанова провокира Жоро Главата да сключи брак

Гласувайте за статията

Бившият на Николета сключва бърз брак с идеята да я забрави

Николета Лозанова провокира Жоро Главата да сключи брак

Николета Лозанова провокира Жоро Главата да сключи брак

Очевидно повлиян от сватбата на бившето си гадже Николета Лозанова, Георги Славов започнал да прави преоценка на живота си и съвсем логично заключил, че в него освен простотии май друго не е правил. Както е известно, Жоро наследи милионите на убития си баща -сикаджията Стоил Славов, и наместо да се грижи за тях, заобиколен от рядко добронамерената среда на бившите ортаци на баща си, за няколко години успя да ги профука по скъпи коли, жени и безумни бизнес начинания, четем във вестник „Галерия“.

Приятели на Жоро разказват обаче, че той приел сватбата на Николета толкова тежко не защото още изпитвал чувства към нея, а тъй като я изтълкувал като напомняне за празния живот, който водел. Все повече се изпускал, че е най-добре да си намери някое скромно и свястно момиче, с което да направят семейство и заживеят нормално. Проблемът му обаче бил, че той възприемал жените по същия начин, както и колите -като нещо скъпо и лъскаво, с което да привлече очите на всички. А като поостарее, да го замени с по-нов модел. Така че семейната идилия едва ли ще му се случи, поне не скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Николета Лозанова провокира Жоро Главата да сключи брак”

 1. Клео

  окт. 29. 2011

  Не разбирам, как така вие решавате, кой какво си мисли и защо го прави?Питали ли сте го?Той ли ви каза,че е заради това?

  Reply to this comment
  • if

   окт. 29. 2011

   A taka Ani :)))

   Reply to this comment
  • Guest

   окт. 30. 2011

   Погледни заглавието на сайта и тогава пиши подобни коментари.

   Reply to this comment

Добавете коментар