Николета Лозанова с приказно парти за РД на дъщеря си (Вижте Никол като Барби – Снимки)

Плеймейтката се похвали с порасналата си дъщеря, която навърши 9 години

Николета Лозанова пусна много снимки от рождения ден на дъщеря си Никол. Малката красавица, която е плод от брака на плеймейтката с Валери Божинов навърши девет години.

Порасналата наследничка на бившите съпрузи е издокарана досущ като Барби, такива са грима и прическата на рожденичката. Някои от фотосите специално са обработени, за да стане приликата на малката принцеса с най-известната кукла още по-голяма.

Никол като Барби на рождения си ден
Снимки: Инстаграм

Известната й майка я поздрави с трогателно послание в Инстаграм, като й чистити рождения ден и призна, че детето е усмихнало живота й и вече девет години усмивката на Никол е неин приоритет.

Въпреки ограниченията заради пандемията Николета направи рождения ден на Никол незабравим. Организира детско парти, на което са присъствали не повече от десетина деца. Сред, които е и братчето на рожденичката Валерко, чиято майка е певицата Алисия.

Малката госпожица с мама и тати на празника
Сними: Инстаграм

На купона присъства и бащата Валери Божинов, който сияе в компанията на двамата си наследници.

Обстановката била впечатляваща, в розови светлини.А четири етажната торта е с голямо мече най-отгоре, което държи в лапите си буквата N. Има и още много сладкиши, за радост малките гости, които били забавлявани от две танцьорки, а те ги накарали да се разкършат на купона, предават от hotnews.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.