Николета Лозанова призна: Съвсем скоро ще бъда бременна! (Вижте какво разкри за плановете им с Ники М)

Николета Лозанова призна: Съвсем скоро ще бъда бременна! (Вижте какво разкри за плановете им с Ники М)
3 (60%) 1 vote

Николета Лозанова и Ники М скоро ще станат родители, плеймейтката призна, че работят за бебе

Николета Лозанова, която на „Св. Валентин” публично обяви, че с Ники Михайлов са двойка признава, че е назряло времето да стане майка отново. Моделката в прав текст заяви, че това е най-голямата й мечта в момента и няма причина да не роди дете на любимия си.

Лозанова споделя, че нито няколко килограма допълнително, които ще качи по време на бременността си я притесняват, нито ще изпада в нелегалност да пази щастливата новина в тайна.

Напротив, плейметката знае, че майчинството разкрасява и придава допълнителен чар. Тя смята да зарадва своите фенове веднага и да сподели с тях новината щом тя стане факт, предават от hotarena.net.

Николета Лозанова знае, е майчинството разкрасява

Ни Ло обещава да се покаже с наедряло коремче и да направи съпричастни всички на своето щастие. Ще бъда една истински съвременна бременна жена, заявява моделката.

Николета, която сега е в Кипър при половинката си разкри някои подробности от раждането на Никол за първи път. Тя родила със секцио по лекарско преценка. Но след това състоянието й се усложнило. Благодарение на докторите обаче положението било овладяно и животът й бил извън опасност.

Бившата водеща на „Папараци” признава, че най-тежките моменти от майчинството са след това. Когато детенцето ти е болно сякаш света се срива над майката. Лозанова признава, че дори тя която се има за стабилна и спокойна е смазана когато Никол е болна.

Към днешна дата дъщеричката й е много щастлива, че не ходи на градина и има много време да бъде с родителката си. Тя е неотлъчно до Николета по време на пребиваването й в Никозия. Тримата с Ники М живеят като щастливо семейство. Което скоро по план ще се увеличи с още един член.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар