Николета Лозанова призна: Ники Михайлов е моята мечта (Потвърди, че са били заедно на Малдивите)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова потвърди, че наистина е била на Малдивите с Ники Михайлов

Николета Лозанова е категорична, че Ники Михайлов е мечтата за всяка една жена

Николета Лозанова разкри, че Ники Михайлов е мъжа-мечта за нея. Водещата на Папараци потвърди това, което вече от седмици се знае в светските среди. И за което от Kliuki.net първи писахме. А именно – че тя отново се е събрала с Ники Михайлов и двамата са били заедно на Малдивите за Нова година.

В откровено интервю за списание LoveStyle Николета признава, че именно вратарят е мистериозният мъж, с когото посрещна тя новата 2017 година.

Николета Лозанова потвърди, че е била с Ники Михайлов на Малдивите

„И преди сме ходили заедно на Малдивите, сега пак бяхме заедно. Не виждам нищо странно“, категорична е звездата. И допълва, че винаги е била в перфектни отношения с вратаря. „Той е мъжът-мечта за всяка една жена“, не пести комплиментите си Лозанова. Като по този начин ясно дава да се разбере, че е и нейната мечта.

Не е тайна, че Николай е голямата любов на брюнетката. Двамата имаха бурна връзка в зората на кариерите си, но се разделиха именно поради прекалената си ангажираност.

След това Николета се омъжи за Валери Божинов, от когото роди дете, а вратарят имаше афера с Алисия. Но в крайна сметка те отново се събраха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар