Николета Лозанова палува с целия отбор на Левски след сватбата на Божинов (Снимки)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова никак не си поплюва!

След като медиите гръмнаха с новината за предполагаема тайна сватба на Валери Божинов, Николета Лозанова реши да полее повода. За пристрастията й към футболистите няма нужда до говорим. Но този път тя надмина себе си и се отдаде на забавления не с един и двама, а с цял отбор ритнитопковци!

Става въпрос за тима на „Левски“. Както традицията повелява, играчите отбелязаха победата си на ЦСКА във вървежна столична дискотека. За тяхна изненада и голяма радост, на съседното сепаре се бе настанила Николета Лозанова с приятелска компания. Плеймейтката много се израдвала на футболното присъствие в близост до нея и скочила да поздрави играчите.

Голмайсторите на сините и техният спортен директор Даниел Боримиров не пропуснаха да се щракнат за спомен с красавицата. А тя за пореден път припомни защо е толкова любима на всички футболисти. Определено водещата на „Папараци“ успя да вдигне градуса на настроение на играчите повече и от всичкия алкохол, който погълнаха.

Цяла вечер Николета Лозанова не спряла да се забавлява не по-малко от левскарите и се отдала на кръшни танци. В нейната компания пък направи неуспешен опит да остане незабелязан друг известен роден футболист. Присъствали на купона свидетелстват, че и Ники Михайлов в бил редом до останалите играчи.

Разбира се, не в тяхната компания, а в тази на красивата си бивша и настояща любима. Двамата с плеймейтката вече не крият чувствата си, но гледат и да не се набиват много-много на очи, за да си осигурят желаното спокойствие. След бурната вечер Николета Лозанова сподели снимка със снощния си аутфут и добави коментар „Иска ми се някои нощи да продължат завинаги“, пише pik.bg.

Явно купонът наистина е бил на ниво. А колкото повече футболисти, толкова по-забавно! Особено когато сред тях е и един специален за Николета Лозанова. Добре че не е ревнив Ники!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар