Николета Лозанова и Ники М с нежности в мрежата: Аз съм твоето мишле! (Вижте обясненията им)

Николета Лозанова и Ники М с нежности в мрежата: Аз съм твоето мишле! (Вижте обясненията им)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова и Ники Михайлов си разменят нежности в мрежата

Николета Лозанова и Ники Михайлов вече не се опитват да скрият, че са заедно

Николета Лозанова и Ники Михайлов си разменят нежности в мрежата. Водещата на Папараци и вратарят вече изобщо не се опитват да крият, че са заедно. И с охота демонстрират чувствата си пред очите на феновете.

Нещо повече, бившата съпруга на Валери Божинов се обясни на вратаря от града на любовта – Париж. Николата е там за рождения ден на дъщеря й Никол, който посрещнаха в Дисниленд.

Водещата качи своя снимка, на която е скрила главата си зад балон на Мики Маус, в една от социалните медии. Михайлов побърза да я коментира. „Николета Лозанова Миша Маус“, написа той. Плейметката побърза да покаже колко е влюбена в него.

Николета Лозанова и Ники Михайлов„Ники Михайлов. Миша само за теб“, написа тя и добави сърце в края на коментара си. Явно Николета отново е лудо влюбена във вратаря, с когото бяха заедно преди няколко години. Той не можа да я придружи на пътуването й до Франция заради ангажиментите си с „Мерсин“.

Николета и Ники не си губят времето след повторното си събиране. Плеймейтката вече е напуснала семейния апартамент с Божинов, който той й остави след раздялата им. Тя се е нанесла в скъпарския дом на Михайлов в Лозенец. Плеймейтката на няколко пъти е забелязвана да излиза от сградата на бул. „Черни връх“, в която вратарят има апартамент за близо 500 000 лв.

За да се похвали, Николета дори се щракна в банята на жилището на любимия си. С любовно послание върху запотеното стъкло – сърце и LOVE YOU! Кадърът бе изтрит няколко часа след като се появи на бял свят, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар