Николета Лозанова отмаря в Дубай след Малдивите (Фото)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова смени Малдивите с Дубай

Николета Лозанова отмаря на едно място с Моника Валериева

Николета Лозанова смени Малдивите с Дубай. Водещата на Папараци определено не обича студа и затова през зимата гледа да избяга от България по посока на някое по-топло местенце. Тя посрещна Нова година на Малдивите, а за никого вече не е тайна, че компания й правеше бившият й Ники Михайлов. С когото очевидно са подновили връзката си.

След романтичната топла седмица, Николета си дойде в България, за да запише новия брой на Папараци. Веднага след това обаче тя отново избяга от зимата, този път в посока Дубай. Лозанова побърза да се похвали със снимка от тузарския остров Палм Джумейра, запазена марка на всички богаташи.

Николета Лозанова отмаря в Дубай след Малдивите

Не е ясно дали и този път Ни Ло отмаря заедно с Ники Михайлов, който има ангажименти с клубния си отбор Мерсин. И освен това се занимава с бизнеса си като представител на Дизел в България.

Любопитното е, че в Дубай освен Николета е и Моника Валериева, която преди няколко години беше набедена за любовница на Валери Божинов. За разлика от нея обаче Валериева е отседнала в доста по-нискобюджетен хотел. Така че евентуална среща между двете е малко вероятна, хилят се зевзеците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар