Николета Лозанова отива на съд! (Вижте кой и защо я съди)

Николета Лозанова отива на съд! (Вижте кой и защо я съди)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова си навлече гнева на Лора Крумова, водещата на „Комбина“ се закани да я съди

Николета Лозанова хвана на местопрестъплението Лора Крумова. Журналистката бе спипана от папараците на Лозанова да паркира автомобила си на тротоар. Ни Ло излъчи видеоматериала и с това изложи Крумова пред цялата страна.Lora KrumovaНиколета Лозанова 3

От кадрите се виждаше, че журналистката гази закона и възпрепятства пешеходците. Лора Крумова бе снимана заедно с детето си, което съвсем озлоби водещата.

Самозабравилата се звезда на Нова тв вбесена от факта, че са я хванали в крачка подаде жалба в СЕМ. Изтъкна, че е снимана незаконно, нарушени са гражданските й права. Бясната Крумова изтъква факта, че на кадъра се вижда и детето й. Това според нея го излагало на риск.

След извършената проверка СЕМ се произнесе съвсем не в полза на разгневената журналистка. Папараците са действали законно, лицето на детето е скрито, а Лора върши закононарушение.

Заключението на  регулатора разби надеждите на Крумова, че ще вземат на сериозно оплакването й. СЕМ се аргументира, че законът разрешава да се навлиза в личното пространство на публична личност когато върши престъпление. Журналистката е публична личност и е снимана на публично място. Не е нарушено личното й пространство, пише Hotarena.net.

Водещата на „Комбина“ изпаднала в нервна криза когато разбрала, че няма да реши така проблема си. Тя се заканила да гони до дупка Николета Лозанова. Да заведе дело за граждански иск и да се разправя с нея в съда.
Сега най-известната плеймейтка е заплашена от гравданско дело. Лорчето смятала, че Лозанова нарочно й съсипва авторитета и таи голяма неприязън към Ни Ло.

Лора Крумова не си дава сметка, че не трябва да има чадър над нарушителите на закона. Пък били те и известни журналисти.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Николета Лозанова отива на съд! (Вижте кой и защо я съди)”

 1. валя

  мар. 03. 2016

  защо ли тази статия е написана в стила на текстовете, които николета чете от аутокюто – пък били те – доста рядко използван израз ако не броим папараци

  Reply to this comment
 2. Кристина

  мар. 12. 2016

  Каква водеща е лозанова. Когато от папараци журналисти елитни в обществото искат от звездите интервюта. И говорят през цялото време вместо нея. Те са ерудирани възпитани и културни. С журналистическо образование с богат опит в професията.. И със солиден стаж. Лозанова каква водеща е. Говори по 1_2_ изречения и това е. Взема хонорар заплата от телевизията и това е. Няма реч с никой от гостите.

  Reply to this comment

Добавете коментар