Николета Лозанова лъже за рейтинга на Папараци – ето истината

Николета Лозанова лъже за рейтинга на Папараци – ето истината
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова иска всички да повярват, че предаването й е номер едно

Николета Лозанова лъже безобразно, че Папараци се радва на висок рейтинг

Николета Лозанова лъже безобразно за рейтинга на Папараци. Пишман водещата всяка седмица обяснява как предаването й е най-гледаното в ефира и как зрителите нямат търпение то да започне. Е да, ама не. Лъжата й беше разконспирирана и то не от кого да е, а от жена, работеща в телевизията.

Николета Лозанова лъже безобразно за рейтинга на Папараци

Николета Лозанова лъже безобразно за рейтинга на Папараци

Която явно също се възмути от постоянните хвалби и изтъквания на моделката и реши да каже истината такава, каквато е. А именно – че шоуто няма висока гледаемост. Въпреки огромното желание на бъдещата бивша госпожа Божинова това да не е така.

За неин ужас обаче, че само хората от екипа я дънят каква е истината за „огромния“ интерес към Папараци. Бърза справка в онлайн пространството показва, че и хората не са особено благосклонни към предаването.

„Не показват нищо интересно в него, само кой къде бил на кафе, кой имал херпес и т.н. Пълна боза“, негодуват форумци. А като добавим и явното неумение на Николета Лозанова да се прави на водеща, нещата стават трагични, коментират феновете.

nikoleta paparaci2И на фона на всичко това нелепите й твърдения за висок рейтинг и невероятна гледаемост, са просто смехотворни. Очевидно, макар да не го признават, от екипа също осъзнават огромното безсилие на водещата си.

Затова и са привикали по спешност Кристина Патрашкова, която да спасява положението и да задържи и без това малкото останали зрители на шоуто.

Устатата журналистка ще се опита да превърне бозавото неделно шоу в нещо, което да става за гледане. Дали обаче мисията й не е обречена още от сега на провал?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар