Мъка! Николета Лозанова мина на ЖЕНИ! (СНИМКА)

Плеймейтката скочи на певицата Лияна

Мъка! Феновете на Николета Лозанова горко плачат. Плеймейтката мина на другия бряг и отказа мъжете.

Николета Лозанова мина на жени
Николета Лозанова мина на жени

Мачовците, които доскоро въздишаха по футболната съпруга са направо в шок от новината. Плеймейтката заряза мъжете и мина на жени. Доказателството–награби красавицата на поп фолка Лияна.

Горещото фото за минути обиколи социалните мрежи, а феновете на двете брюнетки направо тъгуват. „Е, не е честно!“, оплакват се почитателите на Лозанова. Любопитният фотос, който футболната съпруга бе пуснала на страницата си в социалната мрежа, направо ги побърка. Моделката определено не крие, че изпитва повече от топли чувства към певицата Лияна.

Мъжете обаче масово недоволстват от факта, че две от най-хубавите жени у нас ги пренебрегват. Други обаче заподозряха, че може би фаталните красавици замислят съвместен проект и просто си правят реклама, пишат от inews.bg.

Трети се шегуват, че Азис, който доскоро се смяташе за най-добрата приятелка на плеймейтката има сериозни основания да ревнува. Дали Лияна, не е изместила певеца от сърцето на горещата красавица.
Страстният начин, по който Николета е награбила Лияна предизвика не само шеговити оплаквания и жалби, че не е честно двете да си разменят такива страстни ласки, но и коментари, че моделката просто си прави реклама.

„Николета се чуди каква простотия да измисли, за да влезе в новините“, пишат хейтъри в социалните мрежи. Като се има предвид, че в момента плеймейтката е на първите корици на модните издания, едва ли й е нужно да си прави такава реклама.

1 коментар
  1. Lily казва

    Tazi snimka e ot predi 2 godini!!!!!!!!!!!!Samo si izmisliate GLUPOSTI, za da ima kakvo da pishete za toia BOKLUK.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.