Николета Лозанова като холивудска звезда за 34-ия си РД (Нови снимки от бляскавия й празник)

Плеймейтката посрещна личния си празник в мега луксозната обстановка на парижкия хотел Риц

Николета Лозанова отбеляза рождения си в един от емблематичните хотели на френската столица Риц. Плеймейкта , която навърши 34 години се похвали с впечатляващи кадри от личния си празник.

А от тях можем да установим, че половинката на Ники Михайлов е съчетала приятното с полезното. В Париж е и по работа, не само да празнува. Тъй като компания й прави и нейната лична гримьорка Алина Манова.

На една от снимките се натъкваме на поздравителната картичка, с която от баровския хотел са поздравили Николета за рождения й ден, досущ като ВИП персона и знаменитост, каквато е традицията на управата за своите гости.

Самата Лозанова на фотосите впечатлява със сексапил. В малка черна рокля.

Парижкия Риц може да се нарече едно от най-луксозните места на света. В един от баровете, където плеймейтката и вратарят са се забавлявали е наречен на името на писателя Ърнест Хемингуей. А едно от заведенията за хранене носи името на известния романист и романтик Марсел Пруст.

От една справка разбираме, че само за една нощ стая за двама може да се намери в бляскавия хотел за 1500 евро на вечер, предават от ladyzone.bg. Трябва Ники Михайлов да е платил доста солидна сума, за няколкото вечери престой, за да поглези своята любима.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.