Николета Лозанова и Никол в най-баровския хотел в Дубай (Вижте в какъв лукс тънат – Снимки)

Николета Лозанова и Никол тънат в невиждан лукс в Дубай, ширят се в най-скъпия хотел

Явно за Николета Лозанова климатичните условия в България изобщо не са й по вкуса. Щом малко се захлади тя избяга заедно с дъщеря си и двете се потопи в лукса на Дубай.

Хем температурите там позволяват да се ходи по бански, хем с Никол ще се поглезят като принцеси с екстрите, които им предлага екзотичната дестинация.

Естествено плеймейтката е избрала най-големия разкош и лукс, който се предлага на туристите. Николета и щерка й са отседнали във възможно най- първокласния и луксозен хотел. А именно Bulgari Resort. Който се намира на изкуствен остров в залива Джумейра, имащ формата на морско конче.

Удобствата, които се предлагат за ВИП клиентите са изключителни и са за хора с големи финансови възможност. Като собствено пристанище за яхти, плажен клуп и СПА център, разположен на 1700 кв.м.

Дъщерята на Николета в хотел Bulgari Resort
Снимка: Инстаграм

Лозанова пусна снимки в социалната мрежа от ваканцията си. Показа дъщеря си Никол от хотелската стая. Малката й принцеса седи в огромно легло и си играе с плюшена играчка. А прозорците, които се виждат зад нея разкриват колко е красив нощен Дубай, предават от life.dir.bg.

Снимки: Инстаграм

Плеймейтката се похвали и с фотоси по бански. На които демонстрира идеалните си форми. За радост на своите фенове.

След като забърка скандала с психоложките на националния отбор Ни Ло спокойно може да отдъхне. За нейна радост двете дами вече не работят с трикольорите, заяви Йордан Лечков – вицепрезидентът на БФС.

 

1 коментар
  1. Даниел Пламенов казва

    Търся момичета за реялна компания предлагам финансово възнаграждение от 312000 евро на вечер търси ме в Ценово област Русе на ул цар Калоян 1 казвам се Даниел Пламенов Дончев

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.