Николета Лозанова и Ники М с щур купон за Великден (Вижте как посрещнаха празника)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники М пощуряха за Великден, влюбените купонясват на „Шушана” в най-тузарския ресторант

Николета Лозанова и нейната половинка Ники Михайлов бяха забелязани преди великденските празници на купон в един от най-изисканите бг ресторанти. След лекото спречкване, което имаха преди време  ВИП двойката се е сдобрила. И показва завидно настроение.

Влюбените пиленца отбелязаха настъпващите празници в резиденция „Бояна” в най-лъскавото й заведение на Околовръстното.

Изключително само за тях певецът смени жанра и им изпя култовите парчета от поп фолка на Сашо Роман, Слави Трифонов, Кали и Наско Ментата.

Най-изненадващо в прекрасно настроение Ники М грабна микрофона от ръцете на певеца Наско и се качи на сцената. Той изпълни „Дало съм жив” и показа, че е майстор не само да лови топката, но и да пее.

След него щафетата пое Венелин Кондаков като се включи в караоке партито. Той е личен фризьор  на Николета. И втори по-важност мъж в живота й. Единствено тя не пожела да покаже гласови възможности. Но затова пък засне с камерата изпълненията им.

Компанията се наслади на ориенталските ритми. Но се подкрепи и с перфектното меню на шеф готвачът Боби Серафимов. Като опита от най-изисканите му екзотични специалитети. Кулинарят е личен готвач на бившия ни национален вратар.

В Grande bar and Diner могат да бъдат забелязани много футболни величия. Тъй като е любимото им място за развлечения. Освен Ники Михайлов ресторантът е посещаван от Валери Божинов, Емо Костадинов, Стилян Петров още много други знаменитости предават от електронното издание hotarena.net, лидер в светските новини.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар