Николета Лозанова и Ники М скарани навръх Коледа (Футболистът я зарязал по празниците)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова самотна на Коледа, Ники М се изнесъл от дома им малко преди празниците

Николета Лозанова и Ники Михайлов са се разделили преди празниците. Най-одумваната звездна двойка у нас си вдигнали такъв скандал и се нарекли с такива думи, че трудно ще преглътнат обидите. Които още отекват в наранените им сърца.

Снимка; Инстаграм

Това разказват приятели на влюбените гълъбчета.Но не дават повече информация дали кавгата е била на битово ниво или за нещо много по-сериозно.

Говори се обаче, че футболистът си събрал парцалите набързо и напуснал жилището, което дели с Николета.

За това, че нещо подобно се е случило между плеймейтката и нейната актуална половинка говори и факта, че Михайлов бил засечен на самата Коледа да влиза в столична чалготека. И то сам. Там с мъжка компания прекарал в забавления доста време. Свидетели разкриват, че останал до зори, но по-интересното било, че не прибрал при любимата си.

Снимка: Инстаграм

Лозанова пък не спря да пуска снимки от баровския си дом. Като показа приказната си Коледна украса. На, която дъщеря й Никол много се зарадва. Но на снимките няма и следа от Ники. Факт е, че Николета не пропуска никога да демонстрира в кого е влюбена и кой е мъжът до нея.

Според слуховете секс бомбата изкарала една самотна Коледа без мъжко присъствие. Това я сринало до такава степен и тя посрещнала празника за първи път обляна в сълзи в празната си спалня.

Потърсен за коментар Михайлов каза, че отдавна не коментира личния си живот. Но подобни твърдения за раздяла направо го разсмивали, предават от blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар