Николета Лозанова и Ники М заедно на „Св. Валентин“ (Вижте ги в леглото)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники М заедно в леглото, празнуват деня на влюбените под чаршафите

Николета Лозанова и Ники Михайлов скандализираха мрежата с новото си фото. От както подновиха връзката си влюбените пиленца не признават в прав текст аферата си. Но възбуждат интереса на феновете с провокативни снимки.

Ни Ло и вратарят пак са на почивка. Където се забавляват за празника на влюбените „Св. Валентин”. Красивата водеща отново е в прегръдките на Ники. Изживяват подновените си страсти. На снимката, която и двамата пуснаха в соцоалната мрежа не се виждат лицата им. Но всеки би се досетил, че са те защото акцента на кадъра пада на задните части на плеймейтката и на татуирания крак на футболиста, предават от електронното издание lifestyle.bg.

Едва ли някой би сбъркал прочутото дупе на Николета. С което тя често радва феновете си. Няма кой да не познае и татуировките на един от най-желаните бг ергени. С които щедро е нашарил тялото си.

Изкусителката Николета написа под снимката от спалнята закачлив коментар: „Хайде да си поиграем, г-н Грей”. С което направи хитра препратка към лентата „50 нюанса сиво” и неговото продължение „Петдесет нюанса по-тъмно“.

И докато Лозанова се забавлява в деня на влюбените със своя нов „стар” приятел бащата на дъщеря й Никол – Валери Божинов на 15 февруари чукна 31 лета. БГ плеймейтка номер 1 не пропусна да го поздрави за личния му празник от името на очарователната им обща щерка.

Вижте снимките в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар