Николета Лозанова и Ники Михайлов стягат сватба, планират и деца (Вижте бъдещето им)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще се женят, ВИП двойката ще има не едно, а две деца

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще станат семейство. Колкото и на фамилията на футболиста снахата да не им е по мерак сватбата чука на вратата.

Топ астроложката Мария Асенова разкрива съдбата на най-коментираната светска двойка в момента. Гадателката твърди, че Ники и Ни Ло ще минат под венчило.

Звездите им предричат брак. Но и две деца. Двамата са много влюбени един в друг. Свързват ги изпепеляващи чувства. Единственото лошо е, че като характери са много противоположни, разкрива астроложката.

Ники е благ човек с добър характер. Той е зодия Рак и е подвластен на Водата. Докато Николета е Стрелец и е Огън. Както се казва Огъня суши Водата. А тя загася Огъня. Звездите вещаят връзката им да е пълна със спорове и кавги. Ревността няма да ги подмине. Но пък за сметка на това много ще са влюбени и много ще се обичат, предават от електронното издание blitz.bg.

Според зодиака на Николета е дадено да има три деца. Така, че след като е родила вече едно остава да зарадва любимия си с още две. На националния ни вратар вече му е време да се задоми и да свие семейно гнездо.

Той не веднъж е твърдял, че ще се грижи за жена си като за принцеса. Ще й създаде всякакви удобства и комфорт. Не му трябва домакиня, а любима жена. Която да глези с всякакви луксозни неща.

Не мислите ли, че точно Николета е най-подходящата за стария си нов любим?

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар