Николета Лозанова и Ники Михайлов се показаха заедно от Малдивите (Видео как се държат за ръка)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники Михайлов явно вече не смятат да крият връзката си

Николета Лозанова и Ники Михайлов се показаха ръка за ръка от Малдивите

Николета Лозанова и Ники Михайлов вече не се крият! От месеци насам се говори, че бившите влюбени са подновили връзката си, а за Нова година те си подариха екзотична екскурзия до Малдивите. От която водещата на Папараци ежедневно пуска снимки, за кеф на почитателите си.

Николета Лозанова и Ники Михайлов вече не крият, че са заедно

И макар да избягва да показва с кого всъщност е, последното й видео я издаде. В него ясно се вижда как брюнетката държа за ръка мъж, с татуировка на цялата си ръка. Бърза съпоставка с татусите на вратаря категорично доказва, че ръката е именно неговата. И не оставя никакви съмнения кой точно е мистериозният мъж с Николета.

А дали кадърът, в която двамата се държат за ръце е влязъл случайно във видеото или не, можем само да гадаем. Факт е, че Николета все по-често загатва, че е подновила връзката си с Николай. За когото се говори, че е голямата й любов.

Ако се вярва на слуховете, точно изневяра на Михайлов с нея е сложила край на връзката му с Алисия. Която дълго време отказвала да приеме, че Лозанова й е откраднала втори мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Николета Лозанова и Ники Михайлов се показаха заедно от Малдивите (Видео как се държат за ръка)”

  1. vens

    ян. 07. 2017

    Tozi e dokazano dobra bavachka, moje za tova da go e vzela na Maldivite

    Reply to this comment

Добавете коментар