Николета Лозанова и Ники Михайлов на романтичен обяд заедно (Вижте колко са влюбени)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники Михайлова приличат на средностатистическо семейство.

Звездата двойка на Николета Лозанова и Ники Михайлов излезе на светло! За връзката помежду им се говори от няколко месеца, но досега не бяха хващани от папараци в компанията един на друг. Все пак, папараците работят за нея, нали?! Е, този път фотографите на „България днес“ успяха да направят няколко ексклузивни кадъра на влюбените, които са красноречиви.

Футболистът и половинката му Николета Лозанова бяха засечени на романтичен обяд в луксозен столичен ресторант. Двойката бе в компанията на дъщерята на тв водещата Никол. Видимо двамата с Ники имат силна връзка и тя го приема като свой баща. Преди години, когато бе с Алисия, Михайлов взе под крилото си и нейния си от Валери Божинов.

Химията между влюбените в видима дори с просто око. Двамата са заложили на неангажираща визия и донякъде са успели да се слеят с останалите гости на заведението. Преди дни те се появиха и на откриването на новия бар на Ники Михайлов в базата на националите в Бояна. Тогава, обаче, техни общи снимки така и не изтекоха.

Сега Николета Лозанова е щракната по потниче и дънки да гледа влюбено в очите мъжа, който нарече своя „мечта“. Към компанията им се присъединява и четвърти човек – дама, която се познава и с двамата. Вратарят внимателно избира от менюто какво да хапва и демонстрира вкус както към храната, така и към жените, пише bgdnes.bg.

Николета Лозанова и Ники Михайлов вече не се крият

Николета Лозанова и Ники Михайлов вече не се крият Снимка: България днес

В момента водещата на „Папараци“ се намира в Турция в компанията на свои приятелки и дъщеря си. Тя ще остане там, докато любимият й Ники не приключи с ангажиментите към националия отбор. След дни му предстои мач, а след това ще трябва да реши къде да продължи кариерата си. На фона на силната му любов с Николета Лозанова, нищо чудно тя да го последва дори с някое отдалечено кътче на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Николета Лозанова и Ники Михайлов на романтичен обяд заедно (Вижте колко са влюбени)”

  1. Radost

    юни 07. 2017

    Защо занимавате България с тези двама цигани?

    Reply to this comment

Добавете коментар