Николета Лозанова и Ники Михайлов на романтичен воаяж в Дубай (Двамата нехаят за разкритията на Алисия – Снимки)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники Михайлов нехаят за разкритията на Алисия

Николета Лозанова и Ники Михайлов се наслаждават на любовта си в Дубай

Николета Лозанова и Ники Михайлов са на романтичен воаяж в Дубай. Двамата решиха да отпрашат за екзотичната дестинация, където да се насладят на любовта си. По всичко личи, че двамата нехаят за интервюто на Алисия пред Папараци.

В което тя направи интересни разкрития за отношенията във вечния любовен четириъгълник между нея, Николета, Николай и Валери Божинов.

Певицата сподели, че нарочно не звъни на вратаря, тъй като не иска да създава проблеми в семейната му идилия с Николета.

Николета Лозанова и Ники МихайловС половин уста тя призна още, че докато Лозанова е била омъжена за Валери, тя му е влияела и то в негативен аспект. Като се е опитвала да се намеси в отношенията му със сина му Валери-младши.

И докато всички очакваха Николета да се разбеснее от разкритията, направени не къде да е, а в предаването, което тя водеше доскоро, моделката предпочита да се забавлява на топло.

Двамата с Михайлов са в Дубай, на поредната си почивка. А ако се вярва на слуховете, те се опитват да си направят и бебе. 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар