Николета Лозанова и Ники Михайлов работят за бебе! (Вижте как ги издаде тя)

Николета Лозанова и Ники Михайлов работят за бебе! (Вижте как ги издаде тя)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова и Ники Михайлов искат да станат истинско семейство

Николета Лозанова и Ники Михайлов усилено работят за бебе

Николета Лозанова и Ники Михайлов усилено работят за бебе! Водещата на Папараци и вратарят вече не крият, че отново са заедно. При това по-влюбени от всякога. Нещо повече, в тесен приятелски кръг Николета е признала, че иска да роди дете от Михайлов-младши. Като се надява, че по този начин ще до задържи завинаги, за разлика от първия опит на връзката им.

Двамата са официално са отново заедно от 4 месеца, като този път не крият любовта си, а напротив – редовно излизат заедно на вечери в столични ресторанти, публикуваха снимки от любовния си воаяж до Малдивите, а миналата седмица официално потвърдиха пред всички, че са заедно, появявайки се като двойка в столична дискотека.

Николета Лозанова и Ники Михайлов отново са заедно

29-годишният вратар се осмели да признае в свое интервю, че вече се чувства готов да бъде татко. Двамата с Николета дори не използвали предпазни мерки в леглото, очевидно очаквайки щъркелът да им подготви пратка, предават от slava.bg.

„Николай е единственият мъж, когото съм обичала искрено. Смятам, че и той изпитва силни чувства към мен“, казва Николета. Красавицата смята напълно сериозно да дари футболиста с дете, което ще бетонира завинаги връзката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Николета Лозанова и Ники Михайлов работят за бебе! (Вижте как ги издаде тя)”

  1. Дидо

    февр. 06. 2017

    Поне в едно съм гипризнал.Манупулативна кучка,която и идва по рождениеда омайва балъци,като тези двамата тпаци с деца ,за да сиустрои живота завинаги. А,този тъпунгер,колко е жалък не е истина

    Reply to this comment

Добавете коментар