Николета Лозанова и Ники Михайлов отново заедно! (Вижте как ги изловиха)

Николета Лозанова и Ники Михайлов отново заедно! (Вижте как ги изловиха)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова и Ники Михайлов отново са подновили връзката си

Николета Лозанова и Ники Михайлов вече не крият, че са заедно

Николета Лозанова и Ники Михайлов отново са заедно! По всичко личи, че бившите любовници са поредното доказателство за максимата, че старата любов ръжда не хваща. Тъй като отново имат връзка около 10 години след като се разделиха.

Николета Лозанова и Ники Михайлов отново са заедно

Николета Лозанова и Ники Михайлов отново са заедно

Водещата на Папараци дори отиде в Турция, за да бъде с любимия си, с когото вече не се стесняват да се показват заедно.

Михайлов-младши дори качи снимка от вечерята им, на която се вижда как загорял женски крак се е протегнал в скута му. Повече от ясно е, че по този начин той потвърждава, че в живота му има жена, която е повече от обичайните му еднодневки.

По-наблюдателните пък разпознаха крака именно на Лозанова. Феновете забелязаха, че мистериозната обувка е модел на Филип Плейн. Николета Лозанова се появи със същия чифт в ревю по време на Седмицата на модата в София.

В неделя тя води Папараци обута именно с въпросните буйки. И ако тези доказателства не са достатъчно, по същото време Лозанова пусна снимка от самолет, а след това и фотос от неназован морски бряг. Отдолу заваляха предположения дали това е Средиземноморското крайбрежие, където се намира град Мерсин, предават от sportal.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар