Николета Лозанова и Ники Михайлов на Малдивите за Нова година! (Папарашки кадри от летището)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники Михайлов бяха спипани на летището в Мале

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще посрещнат новата година заедно на Малдивите

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще посрещнат Нова година заедно, при това не къде да е, а на Малдивите! От доста време се шушука, че водещата на Папараци и вратарят са възобновили изпепеляващата си връзка, но до момента за това липсваха доказателства. За техен лош късмет обаче, те се оказаха заедно с други българи на летището в Мале.

Николета Лозанова и Ники Михайлов на Малдивите за Нова година

Николета Лозанова и Ники Михайлов на Малдивите за Нова година

Очевидно двамата са се отправили на новогодишна ваканция, тъй като случката се е разиграла ден след Коледа. И Николета, и Михайлов са облечени лежерно, с анцузи, а брюнетката е вързала косата си на небрежна опашка.

Двамата със сигурност не искат да се разчува за подновената им връзка, тъй като Лозанова все още се води официално женена за съотборника на вратаря в националния отбор Валери Божинов.

Появиха се дори съмнения, че на папарашките кадри е друга двойка, а не Николета и Николай. „Това не са те, вижда се ясно“, категорични са част от онлайн потребителите.

Повечето обаче са убедени, че на кадрите са именно новите-стари влюбени. Тъй като физиката на хората от снимките е същата като на звездите. „А и Ники М има същия анцуг“, категорични са запознати, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар