Николета Лозанова и Ники Михайлов заедно на воаяж за празниците (Вижте как ще ги посрещнат)

Николета Лозанова и Ники Михайлов заедно на воаяж за празниците (Вижте как ще ги посрещнат)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова и Ники Михайлов нарочно крият, че пак са заедно

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще прекарат празниците извън България

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще се отдадат на пътешествия за празниците. Двамата все още упорито крият факта, че пак са двойка, но доказателствата сочат точно това. Преди няколко седмици двамата са били забелязани да се целуват в Плаза. Водещата на Папараци не крие, че в живота й има мъж, с когото посрещна рождения си ден в Мадрид. Както и именния си ден.

Николета Лозанова и Ники Михайлов по времето, когато все още бяха заедно

Николета Лозанова и Ники Михайлов по времето, когато все още бяха заедно

Именно с него тя смята да бъде и на предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Както и последните години, Лозанова ще бъде извън страната в празничните дни. Тази година воаяжът й щял да мине през няколко държави, а резервациите в най-модните тамошни клубове вече били направени.

Николета предвидливо била записала анонсите за хитовото предаване „Папараци“, за да може да се отдаде на дълга ваканция. Приятелите й твърдят, че този път тя е силно увлечена по тайнствения мъж от Мадрид, който може да се превърне и в официален партньор в живота й, пише hotarena.net.

А дали действително става въпрос за Ники Михайлов, времето ще покаже. Както добре знаете, близки до Алисия издадоха, че именно негова изневяра с Николета е довела до краха на връзката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар