Николета Лозанова и Ники Михайлов в гореща свалка (Вижте как се натискат)

Николета Лозанова и Ники Михайлов в гореща свалка (Вижте как се натискат)
4 (80%) 2 votes

Николета Лозанова и Ники Михайлов опасно близки, плеймейтката и футболиста се натискат публично

Николета Лозанова и Ники Михайлов си размениха страстни целувки в клуб Мегами. Сцени на сладострастие възпламениха дискотеката през вчерашната нощ.

Бившия национал не можа да сдържи чувствата си към плеймейтка номер 1. Въпреки, че  бяха бивши днес двамата са новата ВИП двойка. Ники притисна в  обятията си смуглата хубавица. Като пресни влюбени си размениха любовни флуиди.

Едва ли е необходимо да споменаваме как в нощния клуб се нажежиха страстите до червено. След като едни от най-известните светски личности демонстрираха публично сексуалното си привличане.

Ники Михайлов е един от най-интересните ергени сред столичния елит. Николета Лозанова пък е дамата, на която всяка стъпка се следи от почитателите й под лупа. И двамата в момента са необвързани. А слуховете по техен адрес говорят, че от няколко месеца отново са двойка.

Дали е така или не няма как да знаем. Но свалката им пред очите на публиката в хитовото заведение доказва, че понякога в клюките има и известна доза истина.

Изблика на любовни чувства на футболиста към красивата Ни Ло не остана без отклик от нейна страна. Тя отвърна с няколко нежни целувки на Ники Михайлов. С което демонстрира, че не е безразлична към него. Страстите им бяха охладени от ледено марково шампанско. С което като един истински ценител бившия национален вратар поглези любимата си, птредават от електронната новинарска агенция blitz.bg.

Новата ВИП двойка показа завидни умения на дансинга. Покрай тях се завихри истински купон. Който продължи до ранните часове на новия ден.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Николета Лозанова и Ники Михайлов в гореща свалка (Вижте как се натискат)”

  1. Катя

    февр. 04. 2017

    Всичките тез п@рцали са като от „Дързост и красота“. Една шепа хора се чифтосваха – всеки с всеки, после се разделяха, после се менкаха, после пак се събираха и чифтосваха. Бабешка им работа и на тез „звезди“ ограничени.

    Reply to this comment

Добавете коментар