Николета Лозанова и Андреа се изпокараха заради Моника Валериева (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова е дълбоко засегната от постъпката на Андреа, която приема за предателство.

Както добре знаем, Николета и Андреа са си близки дружки от дълги години. Но, какво във всяко приятелство, особено ако е между жени, има подводни камъни. И най-често те са свързани с друга жена. Преди време певицата се бе сдушила с модела Моника Валериева. тя пък е в отношения на непоносимост с Лозанова.

Скоро след кратката им дружба последно неочаквано вледяване на отношенията. То бе добре дошло за Николета, която не търпи конкуренция,особено в лицето на красавици със съмнителна репутация. Напоследък обаче, Андреа и Моника са стопили ледовете помежду си. Запознати дори споделят, че двете намират време да се видят на по кафе и да си побъбрят по женски.

Срещите им вероятно са свързани и с новото бизнес начинание на Валериева. Тя пусна своя марка изкуствени мигли и сега привлича известни дами, които да ги рекламират. Явно половинката на Кубрат Пулев е лапнала въдицата, за най-голямо съжаление на Николета. Лозанова е гневна и на размяната на лайкове, която са подхванали уж близката й приятелка и най-големият и враг.

Докато преди две години Моника обвини Николета, че й е откраднала Андреа, сега Лозанова може да отвърне на Валериева със същите обвинения. Тогава певицата и бившата ВИП брадърка не пожелаха да разкрия каква е причината да сложат край на приятелството си, но явно към днешния момент са успели да я превъзмогнат, пише blitz.bg.

Валериева скара Андреа и Николета

Докато двете плеймейтки бяха в открита война, изпълнителката на „Докрай“ често се оказваше буфер между двете. Видимо Андреа не иска да прекратява отношенията си с нито една от тях. Но това изглежда все по-невъзможно. Като се има предвид колко са самонадеяни и Лозанова, и Валериева,  дружката им със сигурност е подложена на кръстосан огън. По-вероятно е обаче да избере Николета, а Моника пак да остане с пръст в уста.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар