Николета Лозанова злобее срещу Алисия: Ако Ники те обичаше, щяхте да сте женени!

Николета Лозанова злобее срещу Алисия: Ако Ники те обичаше, щяхте да сте женени!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова не пропусна да се заяде с вечната си съперница на тема брак и деца

Николета Лозанова отново опитва да всее раздор между вратаря и певицата

Николета Лозанова за пореден път показа, че не може да стои мирно. Плеймейтката уж се изживява като дама от класа, а в същото време не пропуска случай да се заяде с Алисия, при това без никакъв повод. Просто ей така, за да се опита да я засегне и унижи.

Николета Лозанова пак се заяде с Ники и Алисия

Николета Лозанова пак се заяде с Ники и Алисия

Така рекламираното й интервю за родно списание не прави разлика. В него моделката уж беше обещала да разкрие неочаквани и пикантни подробности от живота си, а всъщност не казва нищо повече от това, което вече е известно. А именно – че с Валери Божинов няма да се разведат. Най-вероятно защото изобщо не са сключвали граждански брак.

Всъщност пишман водещата използва трибуната на медията, за да плюе, разбира се завоалирано, по Алисия. Изтъквайки отношенията й с Ники Михайлов. Отново не в прав текст.

„Ако мъжът обича една жена, бракът и децата са най-голямото доказателство за това. А не поддържането на отворена връзка, нерешителността и лъжите“, заявява Николета самодоволно. И макар да не назовава директно имената на Ники Михайлов и Алисия, е повече от ясно, че говори за тях, видяха от Hotarena.net.

Друг е въпросът, че от няколко дена все по-упорито се коментира, че певицата очаква дете от вратаря – слух, който нито тя, нито той са отрекли. Така че при това положение отровните думи на Николета се оказват доста напразни.

А и с изказването си плеймейтката за пореден път си навлече гневни коментари, че не гледа себе си, а се мъчи да всява раздори в чужди връзки. „Валери в прав текст заяви, че не я обича и нон стоп сваля други жени след раздялата им, тя взела да философства за връзката на Алисия“, втрещени са форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова злобее срещу Алисия: Ако Ники те обичаше, щяхте да сте женени!”

  1. stef

    юли 25. 2015

    Николетке,много си жалка и безпомощна.Вече си стара чанта-безинтересна,изоставена от всички мъже,с които си била.А колкото до Алисия -тя е 4 години с Ники,а ти с твоите 2 брака с Божинов не изкара и 3 години.

    Reply to this comment

Добавете коментар