Николета Лозанова за Валери и Алисия: Карат се дори за таблет на детето!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова шокира с разкрития за отношенията на Валери и Алисия

Николета Лозанова шашна с разкрития за отношенията между Валери и Алисия. Тв водещата и певицата отново се сблъскаха, влизайки в задочен конфликт. Брюнетката обаче не издържа този път на атаките на фолк дивата и в прав текст й заявила, че ако има проблем с нея, по-добре да го изясни лично, вместо да я атакува зад гърба й.

Повод за кавгата между двете се оказа фактът, че Алисия сипела закани по адрес на Николета. Водещата от своя страна се ядосала, тъй като певицата най-често се оплаквала пред нейния съпруг-Валери Божинов. В коментар за поредния конфликт между двете, Николета не издържа. Наричайки Валери и Алисия „изчерпана ретро двойка“, тя разкри още, че двамата далеч не са в идеалните отношения, които разиграват пред всички.

Николета с изненадващи разкрития за Алисия и Валери Божинов

Николета с изненадващи разкрития за Алисия и Валери Божинов

„Те са хора с куп проблеми, които дори се карат кой да купи таблет на детето си и постоянно си прехвърлят топката. Не ме занимавайте с тях“, сподели тв водещата, пред HotArena. Самата тя отказа коментар по повод заплахите на Алисия срещу нея самата. И заяви, че отдавна не обръща внимание на конфликтите, в които двете са въвличани.

С коментара си тя сложи край на слуховете, че Алисия и Валери са в идеални отношения, както те самите упорито твърдяха. И даде да се разбере, че всъщност бившите влюбени са в доста трудно положение. Въпреки че само преди няколко месеца Алисия пускаше снимки на Валери със сина им и Ники Михайлов и дори споделяше, че излизат редовно заедно всички, явно в отношенията им има сериозни пукнатини.

Самата Алисия доскоро твърдеше, че идеално се разбира с бившия си приятел и дори редовно пускаше снимки на щастливото семейство. Както изглежда конфликтите помежду им са се разразили с нова сила, а Николета Лозанова не скри, че привидната идилия между футболиста и бившата му приятелка е само илюзия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар