Николета Лозанова за Алисия и Биляна Дол в „Папараци“: Няма какво да деля с тях! (Истината за отношенията им)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Венета Райкова се събраха за първи път в „Папараци“

Николета Лозанова за първи път се събра с Венета Райкова в „Папараци“. Брюнетката седна срещу водещата и по никакъв начин не показа, че е разстроена, че водещата на „Горещо“ й е седнала на стола.

„Чувствам се чудесно тук и се радвам много, че ме поканихте. За „Папараци“ пазя само хубави спомени и благодаря на екипа, че ми даде шанс да сбъдна една от мечтите си. Надявам се, че и те са ми благодарни, че успях да направя предаването най-гледаното в тв ефира“, започна интервюто си моделката.

Венета Райкова от своя страна също показа, че няма лоши чувства към колежката си, въпреки напрежението помежду им отпреди години. В последвалия разговор обаче стана ясно, че не едно и две неща са се променили около нея.

„Не ми липсва телевизията, но предпочитам да се развивам в други сфери. Имам своя модна линия за бельо и бански костюми, профилите ми в социалните мрежи са достатъчно натоварени, приличат на електронен магазин. Успявам да си платя сметките и печеля доста добре. Най-важно за мен е, че съм независима и не разчитам на мъже да ме издържат“, каза още Николета.

Живот след „Папараци“

Лозанова е категорична, че е в прекрасни отношения и с фолк певицата Алисия, с която преди години бяха в конфликт. „Мога да кажа уверено, че към днешна дата всяка е намерила своето щастие и няма какво да делим“, допълва тя.

Двете се срещат основно покрай празниците на децата и Николета не пропусна да похвали Валерко, че е изключително грижовен и внимателен по-голям брат. Моделката поддържа добри отношения и с настоящата половинка на бившия си съпруг — Биляна Дол.

Единственото, което помрачава усмивката й е отношението, с което се сблъсква в България. „Не харесвам България и българките. Тук всеки се меси в живота на другите и от всичко разбира. А на българките им липсва класа. На мен майка ми не ми е подарявала силикон за бала, нито целта ми е да живея празен луксозен живот на чужд гръб“, казва още тя.

В момента тя се е посветила на дъщеря си Никол, която дори води на училище. „По-нататък няма да го правя, но сега първите дни докато свикне, ставам с нея в 7:30, водя я на училище, всъщност шофьорът ни ни кара, а следобед си я взимам в 17 часа. Имам жена, която ми помага вкъщи и ще разчитам по-нататък на нея, но засега предпочитам аз да я придружавам“, споделя още Николета.

Николета Лозанова с първо интервю за "Папараци" сн. btv

Николета Лозанова с първо интервю за „Папараци“ сн. btv

Миската допълва още, че в момента се чувства и пълноценна като личност. „Не живея на чужда издръжка, независима съм и животът ми е прекрасен“, казва Лозанова. Единственото й желание е да се премести да живее в чужбина, където не е толкова известна, но засега живее в София.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар