Николета Лозанова захапа Цецо Андреев и Русата Златка: Ще ви смачкам с лекота!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова захапа Цецо Андреев и Русата Златка

Николета Лозанова захапа Цецо Андреев. Моделката не можа да преглътне подигравките по неин адрес, че не е най-красивата и отвърна на удара. При това, както тя си знае.

„Да си стоиш на топло у дома, с любимите хора, и да си най-коментираното име в тв ефира, вдигащо рейтинга на риалити формата и мачкащо имиджа на родните випове! Отдава ми се с лекота!“, написа Ни Ло в социалните мрежи. Със сигурност Лозанова не страда от липса на самочувствие, нито пък се чувства особено обидена, че не е в класацията на Цецо Андреев.

Както е известно, гримьорът се сбърка да я подиграва, а Албена Вулева му пригласяше, че с късите си крака Николета не може да е най-красивата. Емануела се опита да тушира цялата история, като го обвини в липса на обективност. Но пак удари на камък. Подпийналият гримьор заяви, че не се притеснява да се подиграва с Николета, още повече, че тя не му е и клиентка. Очевидно гримьорът на звездите няма проблем с този факт.

Самата Златка Райкова не посмя да каже нищо за бившата си колежка от редиците на плеймейтките, но не скри, че се чувства поласкана, че е обявена за най-красивата сред моделките. Николета обаче побърза да зашлеви и двамата. Дори и да не е най-красива, пак си остава най-известната. И дори няма нужда да влиза в риалити формати, за да бъде и там звезда.

Николета Лозанова захапа Златка и Цецо Андреев сн. Фейсбук

Николета Лозанова захапа Златка и Цецо Андреев сн. Фейсбук

Що се отнася до останалите участници в драмата, като Емануела, Джулиана или Никита Джонсън, те очакват развръзката на скандала извън шоуто. А фенове са убедени, че самата Николета Лозанова няма да остави нещата така. И ще изрази доста открито какво точно мисли по въпроса и след като съквартирантите напуснат Къщата. И се срещнат с нея лице в лице в реалния свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар