Николета Лозанова заби гаджето на русата Златка

Николета Лозанова заби гаджето на русата Златка
3 (60%) 2 votes

Николета Лозанова сама намекна за новата си връзка

Николета Лозанова намери заместник на Валери Божинов

Николета Лозанова заби бившия на русата Златка! Плеймейтката вече е намерила заместник на Валери Божинов и, ако се вярва на слуховете, от известно време насам топли леглото на Камен Балбузанов, по прякор Куката, скандалното бивше гадже на Златка Райкова. Която пък уж беше сред близките приятелки на водещата на Папараци.

Николета Лозанова с колата на Куката

Николета Лозанова с колата на Куката

Но очевидно когато става въпрос за мъже, между две жени наистина не може да съществува приятелство. Самата Николета намекна, че има афера с Куката след като избра да заснеме доста провокативна фотосесия с неговото Ламоргини. Публична тайна е, че той е собственик на най-скъпата кола у нас. Возилото струва 700 хиляди лева и собственикът му го пази като очите си. И не го дава на кой да е.

Така че щом се е навил Лозанова да го използва за фотосесията си, със сигурност помежду им се случва нещо, коментират запознати. Куката нашумя в медийното пространство покрай шумната си афера със Златка Райкова, с която обаче нещата не се получиха.

След раздялата й с Валери Божинов пък за Николета се говореше, че има връзка с кого ли не, в това число и самият Филип Плейн, но всичко си остана в сферата на слуховете.

Любопитното е, че от скоро се появиха слухове, че бившият й Валери пък има вземане-даване с русата Златка. Дали пък не го прави, за да мъсти на Лозанова, чудят се феновете?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Николета Лозанова заби гаджето на русата Златка”

 1. Иво

  февр. 03. 2016

  Тя си е родена калтак Николета. Разби семейството на Божинов и Алисия, сега Куката. Доколкото знам този мъж от Плевен и е семеен. Простакеса, скачаща от легло в легло на мъже с дебели портфейли

  Reply to this comment
 2. хо-хо-хо

  февр. 04. 2016

  Забила, ама някой друг път. Тази пак си приписва връзки с чужди мъже без обаче те да знаят, или нае.бали я веднъж и тя хоп вече има връзка с този човек. Абе мила, този и жена си има и дете , пак ли искаш да разбиеш една връзка след което да съсипеш кариерата на въпросния ако има такава и после да ти бие шута и ти пак наново. Интересно трябва да си много прост, за да се набъркаш с такава жена, злобна, подмолна и проста.

  Reply to this comment

Добавете коментар