Николета Лозанова ексклузивно: Подадох молба за развод с Валери! (Вижте документа)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова лично обяви, че е подала молба за развод с Валери

Николета Лозанова сама е решила да разтрогне брака си с футболиста

Николета Лозанова обяви ексклузивно, че е подала молба за развод с Валери Божинов! Водещата на Папараци използва камерите на предаването си, за да сложи край на спекулациите имало ли е брак между двамата и приключил ли е той в действителност, както обяви Божинов навръх рождения си ден.

Николета Лозанова подаде молба за развод

Николета Лозанова подаде молба за развод

Пред Кристина Патрашкова Николета в прав текст заяви, че сама е подала молбата за развод преди около един месец. По този начин водещата иска да опровергае футболиста, който заяви, че той е прекратил брака им.

„Аз взех решението, аз подадох молбата и затова искам аз да го обявя“, заяви Николета в ефира на предаването си. По всичко личи, че ерата Николета-Валери вече е приключила окончателно.

Двамата изживяха бурна любов, заради която футболистът заряза Алисия и сина им. Той и Ни Ло вдигнаха пищна сватба, но за съжаление идилията им продължи едва няколко години.

Те бяха пред развод на няколко пъти заради слухове за изневери и от двете страни, но все пак успяваха да закрепят брака си, най-вече в името на дъщеря си Никол, предават от hotarena.net.

Какво каза още Николета ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар